Minerva Pappi - Waudio Masterointi

Tietosuojaseloste

Tämä tietosuojaseloste kattaa henkilötietolain (523/1999) 10 §:n mukaisen rekisteriselosteen tiedot sekä 2018 EU:n tietosuojauudistuksen.

Yksityisyytesi ja henkilötietojesi suojaaminen on meille tärkeää. Rekisterinpitäjänä vastaamme kaikista antamistasi henkilötiedoista, kuten nimestäsi, osoitteestasi, puhelinnumerostasi ja sähköpostiosoitteestasi. Käytämme henkilötietojasi Tietosuojakäytännössä säädellyllä tavalla. Keräämme henkilötietoja vain silloin kun se on tarpeellista ja keräämme vain niitä tietoja, joita tarvitsemme liiketoimissa kanssasi. Kun tilaat meiltä palvelun, hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn alla kuvatulla tavalla.

REKISTERINPITÄJÄ
Batcat oy (Y-tunnus: 2361946-3)
Metsäkyläntie 920
01940 PALOJOKI

YHTEYSHENKILÖ REKISTERIÄ KOSKEVISSA ASIOISSA
Minerva Pappi
Batcat Oy / Waudio
batcatoy(at)gmail.com

REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS

Asiakasrekisteriin tallennettuja henkilötietoja käytetään asiakassuhteiden hoitamiseen ja hallinnointiin. Tietojasi tallentuu asiakasrekisteriin silloin, kun teet tilauksen Waudiolta tai mahdollisesti antaessasi tietoja sähköpostilla tai kun olet muuten meihin yhteydessä esim. yhteydenottolomakkeen kautta. Tietoja näkyy tarpeen mukaan laskuissa ja suojatussa, ammattimaisessa laskutusohjelmassa. Lisäksi Waudiossa masteroituun, julkaistuun audiotuotteeseen liittyvät asiat kuten artistinimesi tai yhtyeesi nimi näkyvät verkkosivuilla ja sosiaalisessa mediassa Waudion virallisilla tileillä.

Yhteydenottoja verkkosivuilta käytetään uusien asiakassuhteiden luomiseen.

Verkkosivustolta automaattisesti kerättyjä tilastotietoja ja lokitietoja käytetään kävijäliikenteen analysoimiseen sekä tietoturvan valvontaan.

REKISTERIIN MAHDOLLISESTI KERÄTTÄVIÄ TIETOJA

Käsittelemme henkilötietoja, joita olet meille antanut, jotta voisimme täyttää velvollisuutemme Sinua kohtaan yhtiömme asiakkaana. Henkilötietoihin, joita käsittelemme kuuluvat nimesi, sähköpostiosoitteesi, antamasi katuosoite, sekä antamasi puhelinnumero. Emme kerää tai osta henkilöiden tietoja kolmansilta osapuolilta.

Verkkosivun kautta tehdyistä yhteydenotoista tallennetaan nimi, sähköpostiosoite ja puhelinnumero sekä kirjoittamasi viesti.

Suoraan kerättävien tietojen lisäksi sivuston käytöstä syntyy palvelimille lokitietoja, jotka sisältävät esimerkiksi IP-osoitteita. Niitä tarvitaan mm. tietoturvan valvonnan vuoksi.

Sivuston kävijäseurantajärjestelmään (Google Analytics) tallennetaan tilastotietoa verkkosivun käytöstä. Näitä tilastotietoja ei kuitenkaan voi yhdistää yksittäiseen käyttäjään tai asiakasrekisterin tietoihin.

TIETOJEN LUOVUTUS

Asiakasrekisterin tiedot ovat ainoastaan Batcat oy:n / Waudion käytössä. Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille, eikä siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle, ellei se ole sivuston teknisen toteuttamisen, laskutuksen, tai lainsäädännöllisten velvoitteiden vuoksi tarpeellista. Asiakkaan tiedot hävitetään aina asiakasrekisteristämme pyynnöstä, ellei lainsäädäntö, laskutukseen liittyvät asiat tai perintätoimet edellytä tietojen säilyttämistä.

Jos liiketoimintamme myydään tai se yhdistetään toiseen liiketoimintaan, henkilötietojasi saatetaan luovuttaa neuvonantajille, mahdolliselle ostajalle sekä liiketoiminnan uudelle omistajalle.

TIETOJEN SUOJAAMINEN

Asiakasrekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisterin käyttöoikeus on ainoastaan Batcat oy:n / Waudion sisäisen verkon käyttöoikeudet omaavalla henkilöllä. Toimimme kaikin kohtuullisin ja tarvittavin toimin niin, että asiakasrekisterissä olevia tietoja käsitellään turvallisesti ja luottamuksellisesti.

Sivuston kautta tulleita yhteydenottoja käsitellään suojatun HTTPS-yhteyden kautta ja pääsyoikeus niihin perustuu henkilökohtaiseen tunnukseen ja salasanaan. Tietoja käsittelevät vain ne henkilöt, joilla on työnsä puolesta tarve päästä niihin käsiksi. Palvelin, jolla sivusto sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla teknisillä menetelmillä. Järjestelmien tietoturvapäivitykset asennetaan säännöllisesti. Lue lisää palveluntarjoajan tietoturvasta: https://wp-palvelu.fi/tietoturva/

HENKILÖTIETOJEN SÄILYTYS, HÄVITYS, PÄIVITYS JA KORJAUS

Henkilötietojasi säilytetään, kunnes irtisanot asiakkuutesi. Henkilötietoja ei kuitenkaan säilytetä kauemmin kuin sovellettava tietosuojalainsäädäntö määrittää. Saatuamme tietojanne tilauksen mukana tai muuta kautta, hävitämme tiedot viimeistään kirjanpitolain mukaisen säilytysajan jälkeen.

Jos jokin antamasi tieto muuttuu tai on virheellinen, voit toimittaa oikeat tiedot sähköpostitse. Muuttuvia tietoja voivat olla esimerkiksi sähköpostiosoitteesi, nimesi, osoitteesi koskevat tiedot. Sinulla on koska tahansa oikeus pyytää henkilötietojesi korjaamista, estämistä tai poistamista. Sinulla on myös oikeus pyytää tiedot itsellesi.

EVÄSTEET

Waudio.fi-sivustolla käytetään evästeitä (cookies). Keräämme evästeiden avulla sivuston kävijätilastoja ja analysoimme tietoja. Kerätyt tiedot ovat anonyymeja eikä niitä voi yhdistää tiettyyn käyttäjään. Eväste on pieni, käyttäjän tietokoneelle lähetettävä ja siellä säilytettävä tekstitiedosto. Evästeet eivät vahingoita käyttäjien tietokoneita tai tiedostoja. Sivustolla evästeitä asettavat seuraavat kolmannen osapuolen ohjelmistot: Google Tag Manager, Google Analytics. Lisäksi sivustolla saatetaan käyttää sivuston tekniseen toimintaan liittyviä evästeitä. Nämä evästeet ovat istuntokohtaisia ja ne poistuvat kun selain suljetaan.

Jos haluat kieltää evästeiden käytön, voit kytkeä ne pois päältä selaimen asetuksista. On hyvä ottaa huomioon, että evästeet voivat olla tarpeellisia joidenkin palveluiden asianmukaiselle toimimiselle.

MUUTOKSET TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖÖN

Batcat oy / Waudio varaa oikeuden tehdä tähän tietosuojakäytäntöön koska tahansa muutoksia, jotka ovat tarpeen häiriöiden korjaamiseksi tai uusien lainsäädännöllisten tai teknisten vaatimusten täyttämiseksi.